Inteligentní robot pro zpracování mikrobiálních vzorků ET-2000 získal na Čínské konferenci o inteligentním průmyslovém inovaci a podnikání „třetí cenu za vynikající projekt“

- 2021-06-04-


V listopadu se v Jinanu konalo Čínské fórum pro mezinárodní summit o inteligentní výrobě v Číně a Čínská konference o inovacích a podnikání v inteligentním průmyslu (dále jen „vrcholné fórum“) s tématy „Průmysl 4.0“ a „Vyrobeno v Číně 2025“ 20. Toto summitové fórum je konferencí nejvyšší úrovně s nejvyššími specifikacemi a úrovní, nejvlivnějším a nejrozsáhlejším oborem v oblasti globální robotiky a inteligentní výroby, která se koná v Číně.


Na tomto summitu se rovněž konala „Čínská konference o inovacích a podnikání v inteligentním průmyslu“. Na realizaci roadshow projektu bylo pozváno 41 inovativních a podnikatelských týmů, včetně Jinan Biotech Co., Ltd. Projekt Biotech Microbial Sample Processing Intelligent Robot ET-2000 získal „Třetí cenu za vynikající projekt“.

Fórum rovněž vyzvalo odborníky a podnikatelské elity z Číny, Německa, Francie, Spojených států a dalších zemí a regionů, aby zveřejnili 12 zpráv. Na zasedání přednesli hlavní projev akademici Čínské technické akademie Li Deyi a Wu Hongxin. Vypracovali inteligentní výrobu zrozenou z přeshraničního pronikání a přeshraničních inovací od makro trendů po špičkové technologie, přinášející do inteligentní výroby nové nápady a nové perspektivy.