Buďte opatrní, pokud milujete psy s psinkou, musíte tyto příznaky znát

- 2024-06-18-

Příčiny psinky: Psinka je způsobena virem psinky (CDV), který úzce souvisí s viry způsobujícími spalničky a mor skotu. Virus je vysoce nakažlivý a může se přenést přímým kontaktem s čerstvou močí, krví nebo slinami. Kýchání, kašel a sdílení misek s jídlem a vodou jsou běžné způsoby šíření viru. Příznaky psinky: Příznaky psinky se mohou lišit, ale obvykle zahrnují vysokou horečku, výtok z nosu, kašel, letargii, sníženou chuť k jídlu a závažnější příznaky, jako je např. jako záchvaty a paralýza, jak nemoc postupuje.

Diagnostika psinky: Diagnostika psinky tradičně zahrnuje klinické vyšetření a laboratorní testování. Včasná diagnostika je zásadní pro účinnou léčbu a léčbu onemocnění.

Diagnostické řešení společnosti Baibo Biotechnology: Pro pomoc při rychlé diagnóze tohoto onemocnění nabízí společnost Baibo Biotechnology, renomovaný výrobce souprav pro rychlé testování domácích mazlíčků, soupravu pro rychlé testování psinky, soupravu pro těhotenský test skotu, soupravu na testování parvoviru psů, soupravu pro detekci viru kočičí srdeční filariózy . Atd., také podporuje přizpůsobení. Tyto produkty poskytují rychlou a spolehlivou metodu pro detekci CDV, což umožňuje veterinářům provádět včasné zásahy.

Společnost Baibo Biotechnology může poskytnout bezplatné vzorky naší sady pro rychlé testování psinky, abychom prokázali náš závazek ke kvalitě a přesnosti v diagnostice zdraví domácích mazlíčků. Pro podrobné informace o CDV a žádost o bezplatnou sadu vzorků kontaktujte společnost Baibo Biotechnology, svého důvěryhodného výrobce sady pro rychlé testy pro domácí mazlíčky .

Firemní web: https://www.babiocorp.com/