Inteligentní robot pro zpracování mikrobiálních vzorků ET-2000 získal „třetí cenu za výjimečný projekt“ na konferenci China Intelligent Industry Innovation and Entrepreneurship Conference

- 2021-06-04-


listopadu se v Jinanu konala konference China Intelligent Manufacturing International Summit Forum a China Intelligent Industry Innovation and Entrepreneurship Conference (dále jen „Peak Forum“) s tématem „Industry 4.0“ a „Made in China 2025“. 20. Toto summitové fórum je konferencí nejvyšší úrovně s nejvyššími specifikacemi a úrovní, nejvlivnějším a nejrozsáhlejším záběrem v oblasti globální robotiky a inteligentní výroby, která se koná v Číně.


Na summitu se také konala „China Intelligent Industry Innovation and Entrepreneurship Conference“. 41 inovativních a podnikatelských týmů včetně Jinan Biotech Co., Ltd. bylo pozváno, aby provedlo putovní výstavu projektu. Projekt Biotech Microbial Sample Processing Intelligent Robot ET-2000 získal „třetí cenu Excelent Project“.

Fórum také pozvalo odborníky a podnikatelské elity z Číny, Německa, Francie, Spojených států a dalších zemí a regionů, aby zveřejnili 12 zpráv. Akademici Čínské akademie inženýrství Li Deyi a Wu Hongxin přednesli na setkání klíčové projevy. Rozpracovali chytrou výrobu zrozenou z přeshraničního pronikání a přeshraničních inovací od makro trendů po špičkové technologie, přinášející nové nápady a nové perspektivy do chytré výroby.